Thon Hotel Bergen Brygge

Boka hotell

Beskrivning av Thon Hotel Bergen Brygge:

Thon Hotel Bergen Brygge

Thon sitt hotell på Brygga i Bergen er en aldri så liten perle både prismessig og med tanke på beliggenhet. Hotellet ligger på selve Brygga og er dermed i gangavstand til alt Bergen har å tilby. Du kan gå til Fløibanen, Akvariet eller Torgalmenningen.

Fasiliteter

Hotellet har 229 og alle rom er røykfrie. Det finnes også rom for allergikere. Hotellet har ikke eget treningsrom, men gjester kan trene gratis på TIF Vikinghallen som ligger rett i nærheten. Det er gratis trådløst nett både på rom og i hotellets fellesarealer. Det finnes parkering mot avgift.

Hotellet har en egen frokostsal hvor du hver morgen kan få nyte en sunn og spennende frokostbuffe med økologisk mat, kald mat, varm mat og frukt. Dette er det eneste måltidet som serveres på hotellet, men hotellet ligger omgitt av spisesteder for enhver lommebok. Det finnes også en egen liten butikk på hotellet der du kan få kjøpt litt drikkevarer og snacks om du skulle ønske det.

Dette er et av Thons Budget hotel, og det betyr at det er fokus på det å bo billig men veldig bra i sentrale deler av byen.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Bergenhus  

Skriv Recension: