Basic Hotel

Boka hotell

Beskrivning av Basic Hotel:

Basic Hotel

I Håkonsgaten 37 finner du et søtt lite hotell med 43 rom som alle har moderne og god design. I nærområdet finner du Bergen Kino, masse spennende spisesteder og et godt kulturelt tilbud.

Fasiliteter

Hvert rom på hotellet har en god seng, et eget bad, tv, kjøleskap og vannkoker. Det finnes gratis internett og skulle dere ønske en ekstra seng på rommet, kan dere bestille dette på forhånd. Du kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom basic, dobbeltrom large og dobbeltrom HC. Alle rom har komfortabel seng, arbeidspult, kjøleskap, vannkoker, LCD-tv og ikke minst gratis Wi-Fi.

 

Mat og drikke

Det finnes ikke restaurant eller bar på hotellet, men på grunn av hotellets beliggenhet er det helt unødvendig. Det finnes spisesteder over alt, og det er kiosker i nærheten slik at du vil alltid få fatt i ting du trenger, uansett tid på døgnet.

Bergen er en by som har mye spennende mat å tilby og de er veldig opptatt av å benytte seg av lokale råvarer. Ettersom de har en havn hvor det daglig bringes inn spennende fangst som hummer, reker og alle slags typer fisk, er sjømat noe du finner i de fleste gode restauranter.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: