Rica Hotel Byparken

Boka hotell

Beskrivning av Rica Hotel Byparken:

Rica Hotel Byparken

Dette er et av de moderne hotellene i Bergen som ligger rett i nærheten av byens transportknutepunkter som buss og jernbane. De fleste severdigheter ligger bare noen få minutters gange fra hotellet og det betyr at dere slipper bruke masse verdifull tid på transport. Noe av det som ligger i nærheten er Torgalmenningen, Grieghallen og Bryggen.

Fasiliteter

Hotellet har 159 rom og alle er røykfrie. De tilbyr også rom som er tilpasset funksjonshemmede. Hotellet har også egen restaurant, bar og egen liten minibutikk. Det er også mulig å holde møter og konferanser for opptil 80 personer i hotellets konferanseavdeling.

Det finnes ikke noe eget opplegg for helse og velvære på hotellet. Men hotellet har et eget samarbeid med iTrain treningsenteret som ligger rett rundt hjørnet. Hotellet har avtale med Q-park sin garasje Grieg Park som ligger 750 meter fra hotellet. Her får alle hotellets gjester 30% rabatt men de må huske å ta billett og få denne validert på hotellet. Du kan ikke bruke betalingskort, da får du ikke rabatten.

I første etasje finner du en koselig restaurant som serverer frokost hver dag. Det er også mulig å få servert lunsj og middag ved forespørsel.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: