Scandic Ørnen

Boka hotell

Beskrivning av Scandic Ørnen:

Scandic Ørnen

Dette hotellet åpnet dørene i mai 2014 og er det største konferansehotellet i Bergen. Rett i nærheten av hotellet finner du byens nye svømmeanlegg, Bergen Kunstmuseum og Grieghallen. Selve hotellet ligger rett ved Bystasjonen og er dermed veldig sentralt.

Fasiliteter

Hotellet har 368 rom som alle er røykfrie. Det finnes også rom som er tilpasset funksjonshemmede. Det er trådløs internett på hele hotellet. Hotellet er nabo til Grieg Park garasjen og her koster det 195 kr for 24 timer med parkering. Det er også parkering utenfor hotellet.

Hotellet har et eget nytt og moderne treningsrom. Du kan også booke time med personlig trener om du ønsker dette. Det ligger også egne øvelsesprogram ute på hotellets hjemmesider. Treningsrommet består av tredemølle, treningssykkel, ellipsemaskin, ribbebenk samt multi-apparat og slynger som kan brukes til styrketrening. Treningsrommet er døgnåpent.

Mat og drikke

Restaurant Aquila serverer en frokostbuffé med 100 forskjellige godsaker å velge i. Mye av det er også økologisk. Dette er også en restaurant som benyttes for å servere kurs og konferansegjester. Gå ikke glipp av grillede spesialiteter, fersk sjømat, hjemmelagde pølser fra Roast Restaurant og bar som ligger i 13 etasje med fantastisk utsikt over Bergen by.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: