Scandic Bergen City

Boka hotell

Beskrivning av Scandic Bergen City:

Scandic Bergen City

Scandic Bergen City har sentral og fin beliggenhet ved siden av konferansesenteret i Bergen og Bergen Kino. Akvariet, Brygga, Fisketorvet og Galleriet kjøpesenter er innen gåavstand. Hotellet har 262 rom, hvorav 259 er røykfrie. De har også rom tilgjengelige for funksjonshemmede.

Fasiliteter

Dette hotellet tilbyr møterom og lokaler til konferanser på opptil 600 personer. Det er muligheter for 15 forskjellige kombinasjoner av lokalene, så det er lett å få til et skreddersydd arrangement som tilfredsstiller nettopp din bedrifts behov.

Det finnes ikke noe eget helsetilbud på hotellet, med hotellet har en avtale med Actic Gym, hvor alle hotellets gjester kan trene gratis. Du kan også låne gåstaver i resepsjonen på hotellet om du ønsker dette.

Hotellet er også tilpasset barnefamilier med egne tv-kanaler for barna, barnemeny og barnestoler i restauranten. På sommeren har de et eget tilbud med mobilt lekerom, velkomstgave, buffet i restauranten og filmstund.

Hotellet har ikke egen parkering, men den offentlige parkeringsplassen Klostergarasjen ligger bare to kvartal unna hotellet. Hotellet ligger også nært offentlig transport, så det er ikke nødvendig å ha med egen bil med mindre man virkelig ønsker det.

Hotellet har egen restaurant og bar med mat og drikke.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: