Fly til Bergen

Å fly til Bergen behøver ikke å koste en formue om man leter de rette stedene. Det finnes et hav av billige billetter å oppdrive ettersom flere av landets store selskaper flyr til Bergen. Bare til Oslo går det 25 fly fra Flesland hver eneste dag. Med andre ord det er mange billetter å oppdrive, og da blir det også konkurranse på priser.

En annen fin ting med det gode utvalget i avganger er at man kan med litt planlegging ta seg en billig dagstur til Bergen om man ønsker det. Reise på morgenen og komme tilbake på kvelden er fullt mulig om man bor i noen av landets største byer. Ettersom flyturen som regel ikke tar mer enn en time, får man godt utbytte av dagen.

Flere av landets store flyselskap som for eksempel Norwegian, SAS og Widerøe har avganger til og fra Flesland omtrent hver eneste dag. Det betyr at du som reisende har stor valgfrihet. Ved å sjekke steder som tilbyr billige reiser, som for eksempel finn.no eller restplass.no kan du finne ekstremt billige billetter. Men om du følger med på flyselskapenes hjemmeside så har de også veldig billige kampanjer med jevne mellomrom.