P-Hotels

Boka hotell

Beskrivning av P-Hotels:

P-Hotels

P-Hotels Bergen ligger veldig sentralt med gåavstand til shopping, museum, bryggene og byens spennende uteliv. Det er også gangavstand til buss og tog terminal, hvilket er bra når man er sliten etter lang reise.

Fasiliteter

Hotellet har 114 dobbeltrom som alle har bad, tv og gratis wi-fi. Det finnes også muligheter for å arrangere møter og konferanser for opptil 35 personer på hotellet. Hotellet har en fin ordning der frokost blir servert på døren hver morgen og den består av en sandwich servert med frukt og juice.

Hotellet er betjent 24 timer i døgnet, hvilket er spesielt gunstig om du reiser på litt ugunstige tider av døgnet. Ellers står kaffe, frukt og dagens aviser tilgjengelig i resepsjonen og er gratis for hotellets gjester.

Det finnes ingen restaurant eller bar på hotellet, men dette er heller ikke nødvendig ettersom beliggenheten er som den er. Det er masse spennende steder å spise og drikke i området rundt hotellet. Spør i resepsjonen og du vil få anbefalinger tilpasset dine ønsker og behov.

Bergen er en spennende by med mye historie, så ta kontakt i resepsjonen for informasjon om spennende ting du kan få oppleve av severdigheter.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Nygårdshøyden  

Skriv Recension: