Scandic Neptun

Boka hotell

Beskrivning av Scandic Neptun:

Scandic Neptun

På Brygga i Bergen ligger Hotell Scandic Neptun med bare et par minutt å gå til Fløibanen og andre av byens spennende severdigheter. Hotellet har en av Bergens største kunstsamlinger som pryder vegger over hele hotellet. Bryggen og hansaområdet som er rett utenfor døren, står på UNESCO sin verdensarvliste.

Fasiliteter

Hotellet har 197 rom og alle er røykfrie. Det finnes rom som er allergivennlige og tilpasset funksjonshemmede. Du kan velge mellom fem forskjellige romtyper; standard, Superior, Superior Extra, Junior Suite og Presidential Suite.

Hotellet har en avtale med Actic Gym som ligger 5 minutter unna, og alle hotellets gjester trener gratis. Det finnes også mange flotte turområder rundt i Bergen, og Sentralbadet ligger heller ikke langt unna hotellet.

Hotellet er dessuten svært barnevennlig og kan skilte med barnemeny og barnestoler i restauranten, samt tv-kanaler for barna på rommet. I sommersesongen får barna velkomstpresang og det er tilgjengelig mobilt lekerom og filmstund.

Mat og drikke

Er du lysten på gourmetmat, kan restaurant Lucullus være plassen for deg. Men du finner flere steder å spise på også, deriblant Restaurant Pascal Mat og Vin, Ludvig Vin og Champagnebar og Restaurant Entré hvor du kan nyte mat og drikke.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Sentrum  

Skriv Recension: