Citybox Bergen

Boka hotell

Beskrivning av Citybox Bergen:

Citybox Bergen

Om du er av typen som liker å ordne alt selv, er Citybox Bergen perfekt for deg. Her ordner du sev med bestilling, betaling, innsjekking og utsjekking. Det finnes ingen resepsjon på hotellet, men det er tilgjengelig Cityboxvert hver dag. Du kan kontakte vedkommende på telefon eller direkte i hotellets lobby.

Fasiliteter

Rommene er praktisk utformet og har god seng, skrivepult, leselampe, stol og knagger til å henge opp klær på. I de litt større rommene finner du lenestol, sofa og salongbord. Skal du bo over lengre tid får du også rengjøring av rommet en gang i uken. Ikke alle rommene har bad, noen ganger må du dele med dine naboer.

Det finnes ikke restaurant på hotellet, men det ligger en ekstern kafe i første etasje hvor du kan kjøpe frokost og noen enkle retter. Det finnes eget vaskerom hvor du kan vaske, tørke og stryke klærne dine.

I første etasje er det en tv-stue hvor du kan se på tv om du skulle ønske det. Det er dessuten internett på alle rom. Det finnes en telefonkiosk nede i første etasje, men ingen telefon på rommene. Men hvem behøver det med dagens smarte mobiltelefoner?

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Nygårdshøyden  

Skriv Recension: