First Hotel Marin

Boka hotell

Beskrivning av First Hotel Marin:

First Hotel Marin

Hotellet ligger midt i Bergen sentrum og har 151 rom hvor samtlige har utsikt over havna og fisketorget. Brygga i Bergen er faktisk ført opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Fasiliteter

Samtlige rom er nylig pusset opp og inkluderer gratis wifi og frokost. Rommene er store og de fleste har en nydelig utsikt. Det er også tilgjengelig parkering i kjelleren på hotellet, som er drevet av Europark.

Du kan velge mellom flere typer rom i forskjellige størrelser. Standardrommene har dusj eller badekar, tv og et stort og godt garderobeskap. Utsikten varierer mellom Brygga og Fløyfjellet eller bakgården.

  • Ønsker du litt større kan du velge Superior rommet hvor du dessuten har vannkoker og et utvalg kaffe og te. På Deluxerommet finner du også vannkoker og ikke minst en god og komfortabel sofa. På alle rom som er større enn 12 kwm er det mulig å få inn ekstraseng. Hotellet har også flere store og fine suiter som kan passe til for eksempel businessreiser.

Mat og drikke

Hotellet har en egen restaurant og bar som heter Beyer’en hvor det serveres mat basert på lokale råvarer med en kontinental vri, servert med øl og vin.

Boka hotell
Hotellets faciliteter:

Hotellet ligger i område: Bryggen  

Skriv Recension: